Každodenní smažení

Dnešní nejen česká kultura se neobejde bez smažení. Velmi jsme si zvykli na to, že jednotlivé potraviny můžeme jednoduše hodit na pánev a osmažit. Pokud se vám ale nelíbí, že toto jídlo je tučné a přidaným tukem se stává i nezdravým, zvolte ke svému používání konopný olej. Jedná se o přírodní extrakt, který je velmi prospěšný.

Na pánvičku

Chcete si ve své kuchyni něco rychlého připravit, tak vytáhnete maso z ledničky a dáte jej osmažit na pánvičku. Nejedná se o úplně nejzdravější formu přípravy pokrmu, ale o tu nejrychlejší. Je také potřeba zvážit, co si k tomu dáte za přílohu. Ke smažení je vhodné použít konopný olej, který je považován za jeden z nejlepších, neboť vaše jídlo nenapustí tolika mastnotou, jak je to u jiných ingrediencí.

Každodenní smažení
3.7 (73.33%)3
This entry was posted in Nezařazené by . Bookmark the permalink.